Als hulpverlener krijg je toegang tot de Minddistrict omgeving van de (zorg)organisatie waar je werkt. Je organisatie maakt dit account voor je aan. De applicatiebeheerder van het platform heeft de mogelijkheid om dit te doen. Klik hier hoe je de applicatiebeheerder kunt vinden.

Hoe werkt dat?

1. De applicatiebeheerder van het platform van jouw organisatie maakt een account voor je aan.
  2. Jij ontvangt hiervan een automatische e-mail met als onderwerp 'Toegang tot "naam organisatie"'
  3. Volg de instructies in deze e-mail om een wachtwoord in te stellen.
  4. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je voortaan inloggen in het platform.

Het platform is een beveiligde omgeving. Het webadres van jouw platform begint daarom altijd met https:// (het bevat geen www). Het webadres van de meeste platformen zien er als volgt uit: https://naamorganisatie.e-behandeling.nl; https://naamorganisatie.minddistrict.nl; https://naamorganisatie.minddistrict.com.

Het kan zijn dat jouw organisatie een andere manier biedt om in te loggen. Bijvoorbeeld via een ander systeem (EPD of een ander portaal) waardoor je geen apart wachtwoord nodig hebt. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met de applicatiebeheerder van jouw organisatie.

Bij Minddistrict is het mogelijk om naast je account in het behandelplatform, ook een account in een trainingsplatform te krijgen (dit gebeurt op dezelfde manier als het behandelplatform; de applicatiebeheerder maakt een account voor je aan). In het trainingsplatform is het mogelijk om functionaliteiten te testen of modules te bekijken vanuit een cliëntperspectief (klik hier voor meer informatie over het gebruik van het trainingsplatform). Let op: het behandelplatform en het trainingsplatform zijn twee aparte platformen. Maak geen echte cliëntenaccounts aan in het trainingsplatform (om datavervuiling te voorkomen)! Je herkent het trainingsplatform aan de paarse balk met de waarschuwing en aan het webadres https://voorbeeldorganisatie.training.minddistrict.com.