Veel van onze modules zijn geschikt gemaakt voor de Minddistrict app. Dit zijn de mobiele modules. Maar wat is het verschil eigenlijk? Hierbij een overzicht met 5 verschillen.

1. Geschikt voor de Minddistrict app (Android en iOS)

Onze eerdere modules zijn niet geschikt voor gebruik op de Minddistrict app. Mobiele modules wel! Sterker nog: mobiele modules zijn helemaal ontworpen om op je telefoon te kunnen volgen.

2. Geen (lange) sessies, maar een fijne flow met korte, bondige pagina's

Werken aan gedragsverandering doe je in kleine stapjes. Soms heb je een uur de tijd, soms maar 5 minuutjes. Daarom is de mobiele module opgebouwd uit korte overzichtelijke stappen die je op elk moment kunt stoppen en verdergaan wanneer je wil. De mobiele module slaat je antwoorden automatisch op waardoor je nooit wat kwijt raakt!

3. Mobiele modules bevatten mijlpalen en verzendmomenten

De mobiele modules bevatten belonende mijlpalen. Die helpen de cliënt om gemotiveerd te blijven. Ook bevatten de modules - net als de eerdere modules - verzendmomenten waar je als hulpverlener feedback op kunt geven. In de mobiele modules kunnen cliënten ook reageren op jouw feedback!

4. Op elke pagina: favorieten opslaan en een gesprek starten

Heeft de cliënt een ontspanningsoefening gedaan die hij later nog eens wil doen? Of wil hij later makkelijk nalezen hoe het ook alweer zit met het voorkomen van een woede-aanval? Als cliënt kun je pagina's opslaan als favoriet zodat je ze eenvoudige terug kunt vinden. Ook kun je direct in de module een gesprek starten. Fijn als je een oefening lastig vindt bijvoorbeeld.

5. Gebruiksvriendelijke interface voor zowel cliënt als hulpverlener

Gebruiksgemak vinden we bij Minddistrict heel belangrijk. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan een mooi design van de mobiele module en het testen ervan met echte gebruikers.

Nog steeds de kwaliteit die je van ons gewend bent

Benieuwd naar de verschillen? Probeer het zelf uit! Aan de inhoudelijke kwaliteit hebben we namelijk niks veranderd.