INHOUDSOPGAVE


Je kunt als hulpverlener een cliëntaccount aanpassen. Ga daarvoor het cliëntaccount en klik op 'Details' in het linkermenu.



Een cliëntaccount aanpassen


Hier heb je de mogelijkheid om de gegevens van de cliënt aan te passen. Je kunt de naam, e-mailadres, geslacht, en geboortedatum. Je kunt eventueel het cliëntaccount een label geven.


Een cliëntaccount deactiveren


Een cliëntaccount deactiveren doe je wanneer een cliënt niet langer bij je organisatie in behandeling of onder begeleiding is. Deactiveren zorgt ervoor dat de cliënt niet langer kan inloggen. Zijn of haar data blijft wel bewaard. Je kunt een gedeactiveerd account altijd weer activeren.


Wil je jouw cliënt nog toegang tot zijn account geven, maar wil je niet dat er nog contact kan worden opgenomen? Zorg er dan voor dat je de tools en de professionals ontkoppelt van de cliënt. Klik hier hoe je dat kunt doen.


Verstuur welkomstmail opnieuw


Hier heb je de mogelijkheid om de welkomstmail nogmaals te versturen. De cliënt ontvangt dan een e-mail met daarin een knop om een wachtwoord aan te maken. De knop in de e-mail is 7 dagen geldig.