Je kunt als hulpverlener een cliëntaccount aanpassen. Ga daarvoor het cliëntaccount en klik op 'Details' in het linkermenu.

Cliëntaccount aanpassen

Hier heb je de mogelijkheid om de gegevens van de cliënt aan te passen. Je kunt de naam, e-mailadres, geslacht, en geboortedatum. Je kunt eventueel het cliëntaccount een label geven.

Deactiveren

Dit doe je wanneer een cliënt niet langer bij je organisatie in behandeling of begeleiding is. Deactiveren zorgt ervoor dat de cliënt niet langer kan inloggen. Zijn of haar data blijft wel bewaard. Je kunt een gedeactiveerd account altijd weer heractiveren.

Verstuur welkomstmail opnieuw

Hier heb je de mogelijkheid om de welkomstmail nogmaals te versturen. De cliënt ontvangt dan een e-mail met daarin een knop om een wachtwoord aan te maken. De knop in de e-mail is 7 dagen geldig.