Je kunt als hulpverlener een cliëntaccount deactiveren. Dit doe je wanneer een cliënt niet langer bij je organisatie in behandeling of begeleiding is. Deactiveren zorgt ervoor dat de cliënt niet langer kan inloggen. Zijn of haar data blijft wel bewaard. Je kunt een gedeactiveerd account altijd weer heractiveren. 


Deactiveren

Zo deactiveer je een cliëntaccount:

  1. Open het dossier van je cliënt 
  2. Ga naar het menu 'Details' 
  3. Klik op 'Deactiveren' 
  4. Kies of je een deactivatiemail naar de cliënt wilt sturen en bevestig door op de knop 'Deactiveren' te klikken



Activeren

Komt een cliënt weer terug in behandeling en wil je het account weer activeren? Dat kan. 

  1. Ga naar je cliëntoverzicht
  2. Zet het filter op 'inactief'. Je ziet nu alle inactieve cliëntaccounts.
  3. Klik op het account dat je wilt heractiveren. 
  4. Ga in het dossier naar 'Detail' 
  5. Klik op 'Activeren' 
  6. Kies of je een e-mail wilt sturen naar de cliënt.