Je moet als hulpverlener aan een cliëntaccount gekoppeld zijn om dit account te mogen bekijken en bewerken. Er zijn verschillende routes om gekoppeld te worden:

• Als je als hulpverlener zelf een cliëntaccount aanmaakt, wordt je automatisch gekoppeld
  • Een hulpverlener die reeds gekoppeld is kan een andere hulpverlener koppelen
  • Een gebruiker met de rol Secretaresse kan hulpverleners koppelen

Een hulpverlener koppelen

Om een hulpverlener te koppelen neem je de volgende stappen:

1. Open het dossier van een cliënt
  2. Ga in het dossier naar 'Professionals' (linkermenu)
  3. Klik op 'Koppel professional' (zie afbeelding)
  4. Selecteer de gewenste hulpverlener en klik op 'Hulpverlener koppelen'.

Een supervisor koppelen

Het is ook mogelijk om een supervisor te koppelen. Een supervisor is iemand die mee moet kunnen kijken in het dossier, maar niet actief begeleidt. Iemand die als supervisor gekoppeld is, kan geen berichten sturen en ontvangen van de cliënt. Hij kan wel zien wat de cliënt in de modules heeft geschreven en welke feedback de hulpverlener hier op heeft gegeven. Om een supervisor te koppelen neem je de volgende stappen:

1. Open het dossier van een cliënt
  2. Ga in het dossier naar 'Professionals' (linkermenu)
  3. Klik op 'Koppel professional' (zie afbeelding)
  4. Selecteer de gewenste supervisor en klik op 'Supervisor koppelen'.

Om iemand als supervisor te kunnen koppelen heeft hij de rol van 'supervisor' nodig. Deze rol kan aan een professional worden gegeven door de applicatiebeheerder van het Minddistrict platform.