In de catalogus kun je als hulpverlener zoeken in het aanbod met online begeleidingstools.

Je kunt in de zoekbalk zoeken op trefwoorden. Bovendien kun je filteren op:

• Tools die in de mobiele app gebruikt kunnen worden
  • Tools die door de cliënt zelf te starten zijn (via de zelfhulpcatalogus)
  • Type
  • Leeftijdsgroep
  • Vorm van zorg
  • Thema's
  • Klachten en problemen

In de zoekresultaten zie je alle tools die voldoen aan je zoekcriteria. Je ziet wat voor type tool het is (dagboek, persoonlijke route, module, etc.). Door op de titel te klikken kun je de inhoud verder bekijken.

Juiste tool gevonden?

Klik op de knop 'Toevoegen aan cliënt' om de tool voor één van je cliënten te activeren.