Mobiele modules zijn modules die geschikt zijn gemaakt voor de Minddistrict app. In de catalogus in je platform kun je zien welke er voor jou beschikbaar zijn. Filter in je catalogus op 'Mobiele modules'.

Hoe start je een mobiele module?

1. Zoek in de catalogus naar de gewenste mobiele module
  2. Klik op 'Toevoegen aan cliënt'  (zie afbeelding)
  3. Selecteer de gewenste cliënt
  4. Stel in of je de mobiele module met of zonder feedback wilt begeleiden. Klaar!

Een mobiele module begeleiden

Als hulpverlener kun je een mobiele module begeleiden. Je opent een mobiele module als volgt:

• Ga naar het dossier van je cliënt
  • Ga in het linker-menu naar 'Module'
  • Open de mobiele module dit je wilt bekijken. Je ziet dan dit:

In de linker kolom zie de je hoofdstukken in de mobiele module. Door In de blauwe kolom zie je de sub-stappen van de hoofdstukken. Door deze sub-stappen aan te klikken zie je de inhoud zoals de cliënt dit te zien krijgt.

Verzendmomenten

Mobiele modules waar je feedback op geeft, bevatten 'verzendmomenten'. Zodra de cliënt bij zo'n verzendmoment is aangekomen, krijg jij een taak om feedback te geven op de oefeningen. De feedback die je verstuurt is een soort gesprek. Cliënten kunnen dus reageren op jouw feedback.

Een mobiele module aanpassen

Je kunt een mobiele module van een cliënt aanpassen. Dit kun je doen:

• Een andere mobiele module toevoegen
  • Een module verwijderen
  • Titel aanpassen (tandwiel)
  • Feedback aan/uit zetten (tandwiel)
  • De begeleidend hulpverlener wijzigen (tandwiel)

Let op: om een mobiele module te kunnen verwijderen is het nodig om eerst een andere mobiele module toe te voegen.