Een persoonlijke route is iemands persoonlijke weg naar verandering. Die ziet er voor iedereen anders uit en daar ondersteunt Minddistrict bij. Er zijn verschillende modules beschikbaar die binnen de persoonlijke route ingezet kunnen worden. In de catalogus in je platform kun je zien welke er voor jou beschikbaar zijn. Filter in je catalogus op 'Persoonlijke route'.

Modules in een persoonlijke route zijn speciaal gemaakt voor gebruik in de Minddistrict app!

Bekijk ook eens de instructievideo's

Hoe start je een persoonlijke route?

1. Zoek in de catalogus naar de gewenste persoonlijke route module
  2. Klik op 'Toevoegen aan cliënt'  (zie afbeelding)
  3. Selecteer de gewenste cliënt
  4. Stel in of je de persoonlijke route met of zonder feedback wilt begeleiden. Klaar!

Een persoonlijke route begeleiden

Als hulpverlener kun je de persoonlijke route begeleiden. Je opent een persoonlijke route als volgt:

• Ga naar het dossier van je cliënt
  • Ga in het linker-menu naar 'Persoonlijke route'
  • Open de persoonlijke route dit je wilt bekijken. Je ziet dan dit:

In de linker kolom zie de je hoofdstukken in de persoonlijke route. Door In de blauwe kolom zie je de sub-stappen van de hoofdstukken. Door deze sub-stappen aan te klikken zie je de inhoud zoals de cliënt dit te zien krijgt.

Verzendmomenten

Persoonlijke routes waar je feedback op geeft, bevatten 'verzendmomenten'. Zodra de cliënt bij zo'n verzendmoment is aangekomen, krijg jij een taak om feedback te geven op de oefeningen. De feedback die je verstuurt is een soort gesprek. Cliënten kunnen dus reageren op jouw feedback.

Een persoonlijke route aanpassen

Je kunt een persoonlijke van een cliënt aanpassen. Dit kun je doen:

• Een module toevoegen aan de persoonlijke route
  • Een module verwijderen
  • Titel aanpassen (tandwiel)
  • Feedback aan/uit zetten (tandwiel)
  • De begeleidend hulpverlener wijzigen (tandwiel)

Let op: om een module uit een persoonlijke route te kunnen verwijderen is het nodig om eerst een andere module aan de persoonlijke route toe te voegen. Een persoonlijke route kan namelijk niet 'leeg' zijn.