Minddistrict biedt naast de berichtenfunctie ook de optie om te videobellen. Je kunt een videogesprek hebben met je contactpersonen binnen het Minddistrict platform.

Let op: videobellen is een aanvullende functionaliteit en daarom niet standaard beschikbaar.

Software

Om te kunnen videobellen maakt Minddistrict gebruik van de software van VidyoDesktop (voor de computer) en VidyoMobile (voor smartphone of tablet). Als gebruiker moet je deze software installeren om een videogesprek te kunnen voeren. Je kunt de software downloaden via https://www.minddistrict.com/nl-nl/videobellen.

Start je een videogesprek zonder de software geïnstalleerd te hebben? Geen probleem. Binnen Minddistrict zul je een melding krijgen dat de software niet gevonden is en volgt een instructie om dit alsnog te installeren.

Een videogesprek starten

Om een videogesprek te starten klik je op de knop 'Start videogesprek'. Deze knop is actief als je contactpersoon ook online en beschikbaar is.

Een videogesprek beëindigen

Je kunt een videogesprek beëindigen met de knop 'Beëindig videogesprek'.