Via het menu-item cliënten kom je in je cliëntoverzicht terecht. Hier zie je alle cliënten die binnen Minddistrict aan jou gekoppeld zijn.

In dit overzicht kun je:

• Zoeken naar cliënten op naam, e-mail en ID
  • Filteren op status (actieve en inactieve accounts)
  • Filteren op geslacht
  • Filteren op relatie tot de cliënt (als je zowel hulpverlener als supervisor bent)
  • Filteren op label (mits aanwezig)
  • Sorteren op naam, geboortedatum, laatste login datum, aanmaaktdatum

Via het cliëntoverzicht kun je ook nieuwe cliënten toevoegen. Als je klikt op een cliënt, kom je in het menu van de cliënt

Zoeken buiten je caseload

De volgende opties kunnen aan- of uit worden gezet. Het is afhankelijk hoe dit voor jouw platform is geconfigureerd. Wanneer je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met de applicatiebeheerder(s) van jouw platform.

Het cliëntoverzicht geeft toegang tot de cliënten waar je aan gekoppeld bent ('Mijn cliënten'). Cliënten waar je niet aan gekoppeld bent kun je - indien nodig - zoeken via het tabje 'Andere cliënten'. In verband met privacy moet je een motivatie opgeven waarom je buiten je eigen caseload wilt zoeken. Als je deze motivatie hebt ingevoerd, kun je zoeken op naam, e-mail, ID en/of geboortedatum.

Let op! Deze actie (inclusief je opgegeven motivatie) wordt gelogd in het systeem en is zichtbaar voor de beheerder van het platform.

Tijdelijke toegang tot een cliëntaccount buiten je caseload

Heb je gezocht buiten je caseload en de cliënt gevonden waarvan je het dossier wilt bekijken? Dan kun je tijdelijke toegang krijgen tot dit dossier. Tijdelijke toegang geeft je eenmalig inzage-rechten in het dossier. Je kunt géén aanpassingen in het dossier maken en géén berichten sturen naar de cliënt.

Om tijdelijke toegang te krijgen dien je een motivatie op te geven waarom je deze toegang aanvraagt.

Let op! Deze actie (inclusief je opgegeven motivatie) wordt gelogd in het systeem en is zichtbaar voor de beheerder van het platform.

Wil je wel aanpassingen kunnen doen in het dossier van de niet-gekoppelde cliënt, dan kun je de secretaresse van het platform vragen om de cliënt aan jouw te koppelen. Klik hier voor meer informatie over het overdragen of overnemen van cliënten van collega's.

De tijdelijke toegang stopt zodra:

• je dit zelf beëindigt via de knop 'Stop tijdelijke toegang';
  • of als je het dossier verlaat.