Onder de tab ‘Catalogus’ kun je zoeken welke tools beschikbaar zijn voor jullie platform. Voor ons complete aanbod van tools kun je onze website bekijken.

Wil je graag een tool gebruiken die niet beschikbaar is voor jullie platform? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder. Lees hier hoe je de applicatiebeheerder kunt vinden.

Zoekbalk en filter

Je kunt in de zoekbalk zoeken op trefwoorden. Bovendien kun je filteren op:

• Geschikt voor mobiele app
  • Geschikt voor zelfhulp
  • Type tools
  • Leefstijdsgroepen
  • Vorm van zorg
  • Thema’s
  • Klachten en problemen

Zoekresultaten

In de zoekresultaten zie je alle tools die voldoen aan je zoekcriteria:

• Je ziet wat voor type tool het is (dagboek, module, screening, etc.).
  • Een korte beschrijving van de module. Wil je een uitgebreide omschrijving van de tool? Klik dan op de titel.
  • Je kunt zien of de module naast het ook web, ook geschikt is voor de mobiele app. Dit staat in het paars weergegeven.
  • Je ziet de trefwoorden waarop de tool te vinden is.

Tool beschrijving

Door te klikken op de titel kun je de inhoud van de tool verder bekijken:

• Je vindt een overzicht van alle hoofdstukken en aanvullende informatie.
  • De hoofdstukken kun je uitvouwen om te zien welke sessies eronder hangen. Als je op de sessie klikt, zie je de inhoud van de sessie.
  • Je kunt zien of er automatische triggers door de tool worden toegevoegd zoals dagboeken, actieplannen, modules, etc.
  • Je ziet een overzicht welke modules passen bij de tool.

ID Tool

Tot slot vind je, als je op deze pagina bent, in de URL het ID van de tool. Klik hier hoe je het ID vindt.