Het is niet mogelijk om een module of andere tools in zijn geheel te verwijderen. Het is wel mogelijk om in de modules aanpassingen aan te brengen zodat het voor de cliënt duidelijk wordt dat het om een foutieve module gaat. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen modules en mobiele modules.

Mobiele modules

Let op: Het verwijderen van een mobiele module is alleen mogelijk als de cliënt nog niet is begonnen met de module. Zodra een cliënt de module opent, wordt de module gelogd in het dossier van de cliënt.

De mobiele modules verwijder je met deze stappen:

1. Open het cliëntdossier en klik op 'Module'
  2. Open de juiste module en klik daarna op het tandwieltje.
  3. Klik op ‘Verwijder module lijst’. De cliënt ontvangt een notificatiemail dat de module verwijderd is.

Modules

Mocht er per ongeluk een onjuiste module zijn klaargezet dan kan je het volgende doen:

1. Ga naar de module van de cliënt.
  2. Open de betreffende module en klik op ‘sessie aanpassen’.
  3. Breek de actieve sessie af (knop Afbreken in de sessie).
  4. Verwijder alle overige sessies uit de module.
  5. Sla de wijzigingen op.

• Optioneel: wijzig te titel van de module (in bijvoorbeeld [niet van toepassing]).

Deze handelingen zorgen ervoor dat:

1. Je cliënt geen taken meer ontvangt om de module te maken.
  2. De module voor de cliënt verplaatst naar de afgeronde modules.