INHOUDSOPGAVE


Het is niet mogelijk om een module (of andere tools) in zijn geheel te verwijderen. Het is wel mogelijk om in de modules aanpassingen aan te brengen zodat het voor de cliënt duidelijk wordt dat het om een foutieve module gaat. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen modules en mobiele modules. Het is wel mogelijk om dagboeken te archiveren. Lees hier meer over dagboeken.


Mobiele modules

Let op: Het verwijderen van een mobiele module is alleen mogelijk als de cliënt nog niet is begonnen met de module. Zodra een cliënt de module opent, wordt de module gelogd in het account van de cliënt.


De mobiele modules verwijder je met deze stappen: 

  1. Open het cliëntaccount en klik op 'Module' 
  2. Open de juiste module en klik daarna op het tandwieltje. 
  3. Klik op ‘Verwijder module lijst’. De cliënt ontvangt een notificatiemail dat de module verwijderd is.




Modules


Mocht er per ongeluk een onjuiste module zijn klaargezet dan kan je het volgende doen:

  1. Ga naar de module in het cliëntaccount. 
  2. Open de betreffende module en klik op ‘Sessie aanpassen’.
  3. Breek de actieve sessie af (knop 'Afbreken').
  4. Verwijder alle overige sessies uit de module.
  5. Sla de wijzigingen op.



  • Optioneel: wijzig te titel van de module (in bijvoorbeeld [niet van toepassing]).



Deze handelingen zorgen ervoor dat:

  1. Je cliënt geen taken meer ontvangt om de module te maken.
  2. De module voor de cliënt verplaatst naar de afgeronde modules.