In Minddistrict heb je twee soorten modules: Modules die gemaakt kunnen worden via het web en modules die zowel gemaakt kunnen worden via het web als via de Minddistrict app (lees hier meer informatie over de verschillen tussen de modules). Het opslaan van antwoorden in een module is verschillend voor deze twee typen modules.

Mobiele modules

Antwoorden in de antwoordenvelden van een cliënten worden automatisch opgeslagen. De cliënt hoeft de antwoorden niet tussentijds op te slaan.

De hulpverlener kan de antwoorden pas zien als de cliënt de antwoorden verstuurd tijdens een verzendmoment.

De cliënt heeft daarnaast de mogelijkheid om pagina's 'Favoriet' te maken. Zo kan de cliënt snel terug naar zijn of haar favoriete pagina's om bijvoorbeeld filmpjes terug te zien, oefeningen nogmaals te bekijken of handige tips terug te lezen.  Alle favoriete pagina's worden bij elkaar gebundeld.

Op het web worden de favorieten bij elkaar gebundeld op de homepage van de cliënt.

Op de Minddistrict app staan de favorieten gebundeld onder 'Profiel'.

Modules

Bij modules die niet geschikt zijn voor de Minddistrict app, worden de antwoordvelden niet automatisch opgeslagen. De cliënt kan met behulp van de 'Tussentijds opslaan' knop de antwoorden opslaan. De antwoorden zijn dan nog niet zichtbaar voor de hulpverlener. Wanneer de antwoorden zijn verstuurd, zijn de antwoorden zichtbaar voor de hulpverlener.

Onderaan elke pagina heeft de cliënt de mogelijk om de antwoorden tussentijds op te slaan. Aan het einde van de sessie heeft de cliënt de mogelijkheid om de antwoorden te versturen.