Minddistrict is te gebruiken op alle gangbare computers, laptops, tablets en smartphones. Je kunt Minddistrict gebruiken als webapplicatie en als app op je smartphone.

Om het minddistrict platform te gebruiken heb je nodig:

• Internetverbinding
  • Hardware: Een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. We hebben geen minimale hardwarespecificaties. Minddistrict en de Minddistrict app werken het best op moderne apparaten, niet ouder dan 5 jaar, met de voorkeur voor apparaten niet ouder dan 3 jaar.
  • Software: Zolang de veiligheid van het gebruik gegarandeerd kan blijven, ondersteunen we de software. Het verschilt per besturingssysteem welke versie er momenteel aangeraden wordt.
  • Browsers: Aan te raden browser voor optimaal gebruik zijn Google Chrome, Firefox, Safari en Edge. Je kunt het platform niet gebruiken met Internet Explorer. Deze browser wordt niet ondersteund door Minddistrict. Deze browser wordt niet ondersteund door Minddistrict.
  • Minddistrict app: De Minddistrict app is geschikt voor iOS en Android.