Je kunt de zelfhulpcatalogus beheren via Configuratie > Zelfhulpcatalogus.

Zelfhulpcatalogus beschikbaar maken

Je kunt instellen of de zelfhulpcatalogus beschikbaar is via de instelling Zelfhulpcatalogus beschikbaar maken voor cliënten. Deze instelling staat standaard AAN.

Nieuwe content automatisch activeren

Je kunt instellen of nieuwe beschikbare zelfhulpcontent automatisch beschikbaar komt via de instelling Nieuwe content die geschikt is voor zelfhulp automatisch activeren. Deze instelling staat standaard AAN.

Aanbod beheren

Je kunt als beheerder zelf bepalen welke zelfhulpcontent zichtbaar is in de zelfhulpcatalogus. Hiervoor ga je naar Beheren. Vink hier de titels aan die je graag beschikbaar wilt stellen in de zelfhulpcatalogus voor je cliënten. Klik op 'Selectie opslaan' als je klaar bent.