Het is mogelijk een cliënt over te dragen naar een andere hulpverlener. Dit doe je  wanneer een collega jouw cliënt(en) overneemt (bijvoorbeeld bij langdurige afwezigheid of uit dienst gaan).

Je neemt de volgende stappen om een cliënt over te dragen:

1. Koppel de hulpverlener die de cliënt gaat overnemen
  2. Ga naar het menu-item 'Professionals' (in het cliëntmenu links)
  3. Klik bij je eigen naam op de knop 'Ontkoppelen'
  4. Vink alle tools aan, selecteer de nieuwe hulpverlener en klik op de knop 'Tools overdragen aan hulpverlener'
  5. Ontkoppel tenslotte jezelf.

Deze actie kan ook worden uitgevoerd door een professional met de rol 'secretaresse'.