Ervaar je problemen met het platform of heb je andere vragen, neem dan contact op met de applicatiebeheerder van jullie organisatie. Het e-mailadres van de applicatiebeheerder vind je onderaan de inlogpagina van het platform.

Je kunt ook binnen het Minddistrict platform zoeken naar de applicatiebeheerder. Klik hier hoe je dit kunt doen. Daarnaast kun je intern navragen wie de applicatiebeheerder is.

Support

Veel informatie over ons product is te vinden op onze supportsites. Misschien vind je hier snel het antwoord op jouw vraag!

Bug of storing

Wil je een bug of storing melden? Je kunt dit melden aan de applicatiebeheerder van het platform. De applicatiebeheerder heeft de mogelijkheid om uit te zoeken wat er aan de hand kan zijn en, indien nodig, contact op te nemen met de Servicedesk van Minddistrict. Je kunt de applicatiebeheerder helpen door onderstaande vragen te beantwoorden en mee te sturen:

• Waar bevindt de bug of storing zich? (Bijvoorbeeld: voorbeeld.e-behandeling.nl)
  • Welke browser heb jij of de cliënt gebruikt? (Bijvoorbeeld: Chrome; Firefox; Safari)
  • Welk besturingssysteem + versienummer heeft het device dat jij of de cliënt hebt gebruikt? (Bijvoorbeeld Windows 10; iOS 12.3.1; Android 9.0)
  • (Bij gebruik van mobiele telefoon/tablet) Welk merk + model telefoon/tablet heb jij of de cliënt gebruikt? (Bijvoorbeeld Apple iPhone 8; Samsung Galaxy S6; Apple iPad Pro)
  • (Bij gebruik van de Minddistrict app) Wat is het versienummer van de Minddistrict App die jij of cliënt heeft gebruikt? (Bijvoorbeeld: versie 3.8.0)

Wijzigingsverzoek of content activeren

Wil je een wijziging in het platform? Of je heb je in de catalogus op de website van Minddistrict een interessante module gevonden die je graag wilt inzetten? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder van het platform. Hij of zij beheert het platform van jullie organisatie en heeft verschillende opties om het platform te configureren. De applicatiebeheerder heeft hierbij soms de hulp nodig van de servicedesk van Minddistrict. De applicatiebeheerder kan daar contact mee opnemen.

Verzoek verwijderen cliëntaccount

Krijg je een verzoek binnen om een cliëntenaccount te verwijderen? Klik hier voor de werkwijze voor het aanvragen van een verwijderverzoek.