Heb je problemen met inloggen? Geen zorgen, waarschijnlijk is het snel op te lossen. Hieronder vind je de meest voorkomende problemen en oplossingen.

Staat jouw probleem hier niet bij? Of helpt de oplossing niet? Neem contact op met je helpdesk binnen je organisatie. De contactgegevens staan in de geautomatiseerde e-mails en onderaan je platform.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Oplossing: vraag op de inlogpagina van je platform een nieuw wachtoord aan via wachtwoord vergeten? Volg de instructies.

Minddistrict blijft aangeven dat mijn e-mailadres en/of wachtwoord onjuist is

Oplossing: controleer het volgende.

1. Je e-mailadres (maak je geen typefout? Gebruik je wel het juiste e-mailadres?)
  2. Je wachtwoord (maak je geen typefout?)

Vult je browser automatisch deze velden in? Dan kan het zijn dat je browser een oud/foutief wachtwoord of e-mailadres invult. Wis de opgeslagen gegevens in je browser.

Lukt het niet? Stel een nieuw wachtwoord in via wachtwoord vergeten? op je inlogpagina.

Ik ontvang geen e-mail als ik dit via 'wachtwoord vergeten?' aanvraag

Oplossing: controleer het volgende.

1. Weet je zeker dat je een account hebt? Zo niet, vraag dit na bij je organisatie.
  2. Vul je het juiste e-mailadres in? Je kunt alleen een wachtwoord resetten op het e-mailadres waarmee je Minddistrict-account is aangemaakt. Controleer ook of je geen typefout hebt gemaakt.
  3. Kijk in je map met ongewenste e-mail of de mail daar is beland.

Ik weet niet meer wáár ik precies moet inloggen

Oplossing: In de toegangsmail (die je eerder hebt ontvangen om een wachtwoord aan te maken) staat de link (url) naar jouw Minddistrict platform. Via deze url kun je inloggen op jouw persoonlijke Minddistrict omgeving.

Het kan zijn dat jouw (zorg)organisatie een andere manier biedt om in te loggen. Bijvoorbeeld via een ander systeem waardoor je geen apart wachtwoord nodig hebt. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met je beheerder.