Als organisatie heb je een eigen trainingsplatform of je hebt een account op https://online.training.minddistrict.com/. In deze omgevingen kun je kennismaken met het platform, functies uitproberen, content bekijken vanuit het perspectief van de cliënt of problemen reproduceren.

Maak kennis met het platform

In een trainingsplatform heb je de mogelijkheid om ons product te leren kennen. Je ontdekt welke functies we hebben en hoe ze werken. Probeer functies uit of maak testcliënten aan om te zien hoe het platform voor cliënten eruit ziet.

Hoe maak je een test cliënt aan?

Elk account binnen Minddistrict is gekoppeld aan een geldig e-mailadres. Binnen een platform kunnen er enkel unieke e-mailadressen worden gebruikt. Voor het aanmaken van een test cliënt kun je een beheert e-mailadres gebruiken.

Maar er is nog een optie: je kunt ook een fictief e-mailadres gebruiken. Het fictieve e-mailadres dat je hiervoor kunt gebruiken is: client+naam@minddistrict.com. De naam kun je zelf verzinnen.

Met een fictief e-mailadres kun je niet inloggen op het cliëntaccount, maar je kunt wel de gebruikersswitch gebruiken. De gebruikersswitch heeft als functie dat je het platform ziet vanuit het perspectief van de cliënt.