Je vindt je profiel en instellingen door op je naam rechts boven in het scherm te klikken.

Profiel

Bij je profiel zie je met welke gegevens je account is aangemaakt. Naam, e-mailadres, identificatie (bijvoorbeeld je persooneelssnummer) en labels. Ook zie je hier aan welke groepen je bent toegevoegd. Deze groepen bepalen welke rechten je binnen Minddistrict hebt.

Je kunt - indien gewenst - je naam aanpassen en een beschrijving aan je profiel toevoegen.

Let op: cliënten kunnen deze beschrijving zien.

Instellingen

Via je instellingen kun je een aantal zaken wijzigen:

Beeldinstellingen

Stel een profielfoto in. Anderen kunnen deze profielfoto zien. Je kunt ook een achtergrond afbeelding instellen. Deze is alleen voor jezelf zichtbaar.

Afwezigheid

Je kunt hier instellen dat je afwezig bent. Ook kun je een passend afwezigheidsbericht schrijven dat wordt getoond aan je cliënten.

Wachtwoord aanpassen

Hier kun je je wachtwoord wijzigen.

Notificaties gesprekken

Je kunt instellen hoe vaak je e-mailnotificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten.