Je vindt je profiel en instellingen door op je naam rechts boven in het scherm te klikken.

Profiel

Bij je profiel zie je met welke gegevens je account is aangemaakt. Naam, e-mailadres, identificatie (bijvoorbeeld je persooneelsnummer) en labels. Ook zie je hier aan welke groepen je bent toegevoegd. Deze groepen bepalen welke rechten je binnen Minddistrict hebt.

Je kunt - indien gewenst - je naam aanpassen en een beschrijving aan je profiel toevoegen. Je kunt hier ook je profielfoto aanpassen.

Let op: cliënten kunnen deze beschrijving zien.

Instellingen

Via je instellingen kun je een aantal zaken wijzigen:

• Afwezigheid: Je kunt hier instellen dat je afwezig bent. Ook kun je een passend afwezigheidsbericht schrijven dat wordt getoond aan je cliënten.
  • Wachtwoord aanpassen: Hier kun je je wachtwoord wijzigen.
  • Notificaties gesprekken: Je kunt instellen hoe vaak je e-mailnotificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten.