Je vindt je profiel en instellingen door op je naam rechts boven in het scherm te klikken.

Profiel

Bij je profiel zie je met welke gegevens je account is aangemaakt. Naam, e-mailadres, identificatie (bijvoorbeeld je personeelsnummer) en labels. Ook zie je hier aan welke groepen je bent toegevoegd. Deze groepen bepalen welke rechten je binnen Minddistrict hebt. Lees hier meer informatie over groepen en hun rechten.

Je kunt - indien gewenst - je naam aanpassen en een beschrijving aan je profiel toevoegen. Je kunt hier ook je profielfoto aanpassen.

Let op: cliënten kunnen deze beschrijving zien.

Je kunt niet je e-mailadres en je groep aanpassen. Dit kan alleen de applicatiebeheerder van het platform. Hieraan kun je wijzigen doorgeven.

Instellingen

Via je instellingen kun je een aantal zaken wijzigen:

• Afwezigheid: Je kunt hier instellen dat je afwezig bent. Ook kun je een passend afwezigheidsbericht schrijven dat wordt getoond aan je cliënten.
  • Wachtwoord aanpassen: Hier kun je je wachtwoord wijzigen.
  • Notificaties gesprekken: Je kunt instellen hoe vaak je e-mailnotificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten.
  • Twee-staps-authenticatie (niet standaard beschikbaar): Hier kun je de twee-staps-authenticatie opnieuw instellen of nieuwe herstelcodes aanmaken. Heeft jouw organisatie de twee-staps-authenticatie 'optioneel' ingesteld? Dan kun je hier ook de twee-staps-authenticatie uitschakelen. Meer informatie over de functionaliteit vind je hier.
  • Taalinstellingen (niet standaard beschikbaar): Hiermee kun je de taal van het platform instellen. Let op: Tools en taken zullen niet worden vertaald.