Als je cliënt problemen heeft met inloggen, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Dit kun je doen:

1. Controleer of zijn/haar account met het juiste e-mailadres is aangemaakt.
  2. Verstuur de welkomstmail opnieuw. Je cliënt kan dan zijn of haar wachtwoord opnieuw instellen. Je verstuurt een nieuwe welkomstmail vanuit de Detail-pagina in het cliënt dossier.
  3. Bekijk de de pagina met veel voorkomende vragen over inloggen. Misschien staat hier een oplossing bij.

Lukt dit allemaal niet? Neem dan contact op met de helpdesk via de contactgegevens onderaan je Minddistrict platform.