Als je cliënt problemen heeft met inloggen, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Dit kun je doen:

• Controleer allereerst of zijn/haar account met het juiste e-mailadres is aangemaakt en of de cliënt met dat e-mailadres probeert in te loggen. Open het cliëntaccount en controleer bij 'Details' het e-mailadres van de cliënt. Als het e-mailadres moet worden aangepast, klik dan op 'Aanpassen.
  • Verstuur de welkomstmail opnieuw. Je cliënt kan dan zijn of haar wachtwoord opnieuw instellen. Je verstuurt een nieuwe welkomstmail door het cliëntaccount te openen en te gaan 'Details'. Je cliënt krijgt dan een e-mail met daarin een knop om een wachtwoord aan te maken. De knop in de e-mail is eenmalig en 7 dagen geldig.
  • Klopt het e-mailadres maar ontvangt de cliënt geen e-mail? Vraag of de cliënt zijn/haar spambox kan controleren.
  • Controleer of de cliënt op het juiste platform inlogt. Vraag naar het webadres waarop de cliënt probeert in te loggen en verwijs indien nodig naar het juiste platform.

Lukt dit allemaal niet? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder van het platform.